Monday, February 11, 2013

e-day

today is the day of my sayang's e-day .


okay 1st thing 1st i nak cakap tahniah kat beloved bff i nih . TAHNIAH my dear Ajie !!! akhirnya selamat jadi tunangan orang . betul2 nekad dah ni . hihii

simple itu terbaik .

the colour ~~

me and her
okay jangan tanya aku bile sebab aku belum nekad lagi . dan masih belum punya teman istimewa disisi . yang ada sudah pergi menghilang sekali lagi . jadi sekarang menunggu someone yang belum pasti . tak sabar nak tunggu Ajie nikah . eheh ! tapi nanti tak dapat la nak dating2 lagi .... huhuuu












2 comments:

Aziati Zolman said...

wey..tenkiu wey...aku tak teringat nak bg kek tu tuk ko rasa...tapi...seyes sedap...leh la order tuk nikah nnti...hehehe...

boleh nak dating selagi aku x kawin lg...hihi

neena's blog said...

Hehe.xpe.tgk je aku da tau sedap.dating la puas2 ngn aku sblm ko kawen.hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...