Monday, February 6, 2012

pagi ahad yang macam langit ngn bumi !

ade satu lagu ni memang sangat menangkap di telinga . lebih2 lagi bile cik abang aku yang nyanyi . hahaa melayang2 je rasenye . cam sedap sangat . padahal ade yg die belasah sebut je . pape pun . abang tersebut nyanyi dengan sangat sedap . aku pun try la buat . walaupun tak jadi tapi ade la bunyi sikit . hahaa malu la kalau die teng0k . macamlah die akan tengok !!! perasan jap tak salah kot .  lama dah tak maen . keras jari . suara pun minie mouse kuasa dua . m0tif aku letak frame kat tepi tu adalah kerana ada makhluk yg digelar askar kecik saje je nak berlegar2 interframe . then siap ada backup singer anak2 kucing lagi . nak jugak menyelit ............ kelas~ sila lah dengar video yg tak seberapa nih ... hamba memang tak pandai . sekadar isi masa lapang je n saje2 nak buat mak sakit telinga . hahaa


Maroon 5 Sunday Morning

Intro: F G  C (C)

 F                   G         C     
    Sunday morning rain is falling
F                   G         C
Steal some covers share some skin
F               G             C
Clouds are shrouding us in moments unforgettable
      F               G              C
You twist to fit the mold that I am in
      F                  G           C
But things just get so crazy living life gets hard to do
               F            G              C
And I would gladly hit the road get up and go if I knew
           F            G              C
That some day it would lead me back to you
That some day it would lead me back to you
 
CHORUS:
          F  G  C                       F  G  C
    That may be all I need In darkness she is all I see
                         F     G  C
    Come and rest your bones with me 
                                                                        
                             F            G           C
    Driving slow on Sunday Morning and I never want to leave

F         G                C       F       G              C
Fingers trace your every outline Paint a picture with my hands
F          G                    C
Back and forth we sway like branches in a storm 
             F             G                C
Change of weather, still together when it ends…chorus



video



yang ni versi abang sayang JongHyun pulak ...

video







abang JongHyun !!
 #pengsanjap! perfect2 ... hahaa bagi aku la ... masing2 punya pendapat tak sama maa~





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...